025/723-422
sljivic@live.com
Šljivić – Prevoz putnika
sljivic.prevoz

Prevoz putnika

Prevoz putnika je naša osnovna delatnost i tu smo upravo zbog vas! Bilo da vam je potreban redovan linijski saobraćaj, poseban linijski saobraćaj ili vanlinijski saobraćaj, Šljivić prevoz može da obezbedi dovoljan broj autobusa i kvalitetan tim ljudi koji će vaše putovanje učiniti posebnim. 

Redovni linijski prevoz

Šljivić prevoz vam pruža ugodno putovanje na relaciji Kruščić – Ruski Krstur – Kula – Srbobran – Sirig – Novi Sad i nazad, svakog radnog dana, subotom i nedeljom. Radnim danima polasci su mogući u dva termina koji odgovaraju zaposlenim putnicima, dok je subotom i nedeljom dostupan jedan termin u ranim jutarnjim, odnosno večernjim časovima.

Kako bismo našim putnicima omogućili što prijatnije i povoljnije putovanje, spremili smo mesečne karte za više lokalnih relacija, kao i karte sa određenim brojem vožnji. Takođe, možete računati i na popuste za đake, studente i penzionere.

Poseban linijski prevoz

Za sve firme i kompanije, koje žele svojim radnicima da obezbede bezbedan i pouzdan prevoz do posla i nazad, obezbedili smo poseban linijski prevoz u tačno dogovoreno vreme, za tačno dogovoren broj putnika.

Ova vrsta usluge je dugotrajna i pružamo je svakodnevno na duži period, prema uslovima dogovorenim sa klijentom.

Pozovite: +381 63 547 788

Vanlinijski prevoz

Organizujete ekskurziju, izlet, potreban vam je prevoz gostiju na veselje i slično? Šljivić prevoz pruža usluge jednokratnog vanlinijskog prevoza do željenih lokacija u zemlji i inostranstvu.

Posedujemo moderno opremljene, bezbedne i klimatizovane autobuse i kombi vozila kako bismo vam omogućili udobno putovanje, bez obzira na daljinu destinacije do koje putujete. Vaše je samo da nas pozovete i okupite ekipu, a ostalo je naša briga.

Pozovite: +381 63 547 788